![]() |
|
|
|
#1 |
|
pepu
|
Sünnipäeva luuletused
Oleks vaja. Pange kõik kirja mis teate
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
goddess : mistress
|
lemmik
Tuhat väikest valget kassi, Tantsigu su ümber valssi. Ärgu iial öelgu tere, Sulle musta kassi pere. või http://www.ee/ekaart/bin/valisalm.phtml?category_id=19 või http://neti.ee/cgi-bin/otsing?src=we...p%E4eva+salmid |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
and now what.
|
Haha
Tsitaat:
See oli nüüd küll hästi. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
d11
|
oled minu lemmik kiskja
armastan sind mina vist ja sinu rinnad - minu huuled nendest saavad sõbrad suured |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
destruct
|
Tsitaat:
oo. kunagi oli mul selline tore raamatuke nagu minu klass. sinna keegi kirjutas selle salmi. nii et oo. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
roheline
|
Tsitaat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
▓
|
roses are red,
violets are blue, hitler was a nazi, and so are you. Happy # I hope your name is Jed So that this ryhmes I dont wanna bone you So heres a card instead. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ultraposse nemo obligatur
|
See tore päev, mida tuleb tähistada, aga alati ei pea ka
Sellel tähtsal, konkreetsel päeval Tulen ma su juurde ise Sinu silmist õnne näen ma Peidad keele, tõbise Astun üle uksepiida Annan sulle pihku roosid Ise ennast takka kiidan Pluss veel seksuaalsed poosid Kingakarpi avades Märjaks valguvad su silmad Pükstes, nendes samades |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
oivaline
|
Tsitaat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pathfinder
|
Killuke p2ikest,
killuke kuud, alati 6nne - nii v2ikest kui suurt --------------------------------- Vulisedes voolab vesi, ei ta iial 2ra v2si. N6nda (Nimi) Sinagi elus t6tta edasi! --------------------------------- Et Su r66mude maa oleks 22retu lai... kus iga p2ev oled ja k6nnid ja k2id... Et Su murede maa oleks m2gede taga ja Sinu jaoks yldsegi poleks seal rada. --------------------------------- Mis oli kord ei tule enam. Mis tuleb kord, on palju kenam... --------------------------------- Soovin, et 6nn Sind ei unustaks ja r66m k6ik mured purustaks. --------------------------------- Aastad - need on tuhanded tehtud teod. Aastad - need on miljonid m6eldud m6tted. --------------------------------- Hellust ja 6rnust on k6igile vaja. 6nnel on sageli segased rajad. P2evi on halbu, p2evi on h2id. Las t2nane r66msamast r66msam Sul n2ib! -------------------------------- 2ra m6tle sedasi, et aastad l2inud edasi. Palju aastaid on veel ees ja kyllalt r66me nende sees. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Elatun kunstist
|
Mulle saadeti viimati selline:
Sooviksin õnne, kuid sõnu ei ole Mälestussalmigi head meeles pole Tuleksin ise, kuid pikad on teed Saadaksin lilled, kuid närtsivad need. Kuid selline sobib vist ainult kirja teel saatmiseks. |
|
|
|